Hopp til hovedinnhold

Denne nettsiden er arkivert og vil ikke bli oppdatert.

Vedlegg: Priser til Digdir

Gull til Digdir for beste digitale årsrapport 2021

Onar Aanestad og Gjertrud Eliassen tar imot Farmandprisen 2022 på vegne av Digdir

Digdir vant Farmandprisen i kategorien "Beste digitale årsrapport" for 2022. Et resultat av godt samarbeid på tvers i organisasjonen vår, sier kommunikasjonsdirektør Onar Aanestad og fungerende avdelingsdirektør for virksomhetsstyring Gjertrud Eliassen.

Farmandprisen (Beste årsrapport) er Norges mest prestisjefylte årsrapportpris og har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955.

Juryen skriver:

Digitaliseringsdirektoratet går til topps i årets Farmand-konkurranse med en gjennomarbeidet og meget solid digital årsrapport! Interessante tekster i kombinasjon med bilder, illustrasjoner og informative videoer bidrar til økt leselyst. En tydelig og oversiktlig (meny)struktur gjør det også enklere for brukerne å finne fram til ønsker informasjon. Selv om det fortsatt er forbedringspotensial, er det samlet sett ingen tvil om at nettrapporten gir leseren en betydelig merverdi i forhold til en tradisjonell papir- eller pdf-rapport.

Prestisjepris til StartOff

Startoff tildeles European Innovation Procurement Award, representert ved DFØ, Digdir og Leverandørutviklingsprogrammet

StartOff ble tildelt European Innovation Procurement Award. Prisen er et resultat av at StartOff har utviklet en ny og enkel modell for raske utviklingsprosjekter som har resultert i at sju av åtte fullførte prosjekter er videreførte.

StartOff er et samarbeid mellom

  • Leverandørutviklingsprogrammet (LUP)
  • Digitaliseringsdirektoratet
  • Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Oppstartsselskaper kan ofte sitte på den innovative løsningen som svarer på et offentlig behov. StartOff kobler oppdragsgiver og startups sammen og følger partene gjennom hele innkjøpsprosessen.